Winkelmand

Gratis advertentie plaatsen

&Boost jouw product bedrijf actie gratis
icon-1-280x280

Gratis adverteren

Toolow.nl helpt de ondernemers en bedrijven met gratis promotie. We bieden bedrijven de ruimte om gratis een product of artikel te promoten met korting.
icon-2-280x280

Betaal geen commissie

Wat Toolow.nl bijzonder maakt is niet alleen het feit dat het plaatsen van een korting gratis is, als bedrijf betaal je geen commissie of kosten.
icon-3-280x280

Gratis marketingtool

Zet Toolow.nl in als marketingtool en bereik nieuwe klanten. Onze jarenlange ervaring in marketing, communicatie, sales en IT geeft bedrijven en ondernemers een groot voordeel.


Toolow.nl is gratis, probeer het!

Met Toolow.nl adverteer je gratis. Bereik jouw klanten in de regio of trek landelijk meer aandacht. Goede deals voor de consument en een extra verkoopkanaal voor jouw bedrijf. Een win-win situatie. 

Jullie bieden de korting aan, wij regelen de promotie en marketing en geven handige tips.
Aanmelden is gratis en gaat gemakkelijk met onderstaande 5 stappen.

Toch vragen? Neem contact op met de &Boost-service via 085 024 00 22

3 tips voor een goede advertentie

Plaats gratis een korting deal actie voordeel aanbieding

Geef een goede korting

Met een aantrekkelijke korting trekt jouw aanbieding meer bekijks. Hoe beter de korting, hoe hoger de verkoop. Zo zorg je ervoor dat de potentiële klant over de streep getrokken zal worden en jouw korting extra vaak verkoopt. Kortingen van minimaal 30% of hoger scoren het beste..

Bereik nieuwe klanten

“Vaste klanten hoeven geen korting”, tuurlijk wel! Beloon de vaste klant, zelfs als ze met een kortingscoupon voor je neus staan. Daarmee laat je de waardering zien en komen ze vaker terug. Dus wees niet bang een keer wat korting te geven. Als de ervaring of het product goed is, blijft de klant tevreden.

Denk als een consument

Wanneer je bij het bedenken van een aanbieding denkt als de consument scoor je beter. Zou je de aanbieding zelf willen gebruiken, is de korting hoog genoeg om te claimen en wat zou jij willen als je de consument was.. Dat is de eerste stap tot succesvolle acties.

GEEF JULLIE AANBIEDING DOOR MET DEZE 5 STAPPEN

en start het gratis adverteren op Toolow.nl

Stap 1 uit 5

Contactgegevens

Vul hieronder de gegevens in van onze contactpersoon bij jullie organisatie.
Wat is jouw functie binnen het bedrijf?
Uw zakelijke mailadres

Het voordeel van Toolow.nl

Tips voor een goede deal

Hulp Nodig? Neem contact op met de &Boost service

Hulp nodig bij het bepalen van een goede deal of wilt u meerdere deals insturen? Neem dan contact op met de Toolow.nl &Boost-service via sales@toolow.nl of bel met onze servicelijn voor bedrijven via 085 024 00 05.

We staan voor je klaar

We staan voor je klaar

Vragen over het plaatsen van een gratis advertentie? Neem contact op met onze zakelijke klantenservice en we helpen je graag.

Neem contact op