Boost jouw bedrijf!

Een aantrekkelijke korting bereikt meer klanten…

Met een aantrekkelijke korting trekt jouw aanbieding meer bekijks. Hoe beter de korting, hoe hoger de verkoop. Zo zorg je ervoor dat de potentiële klant over de streep getrokken zal worden en jouw korting extra vaak verkoopt. Kortingen van minimaal 30% of hoger scoren het beste..

Extra aandacht via de kanalen van Toolow.nl

“Vaste klanten hoeven geen korting”, tuurlijk wel! Beloon de vaste klant, zelfs als ze met een kortingscoupon voor je neus staan. Daarmee laat je de waardering zien en komen ze vaker terug. Dus wees niet bang een keer wat korting te geven. Als de ervaring of het product goed is, blijft de klant tevreden.

Denk als een consument. Is de deal goed genoeg voor jouzelf?

Wanneer je bij het bedenken van een aanbieding denkt als de consument scoor je beter. Zou je de aanbieding zelf willen gebruiken, is de korting hoog genoeg om te claimen en wat zou jij willen als je de consument was.. Dat is de eerste stap tot succesvolle acties.

Het is gratis, probeer het uit!

Met Toolow.nl adverteer je gratis. Bereik jouw klanten in de regio of trek landelijk meer aandacht met het marketingplatform van Toolow.nl. 

Jullie bieden de korting aan, wij regelen de promotie en marketing en geven handige tips. Aanmelden is gratis en kan in slechts 6 simpele stappen.

VOLG DE VOLGENDE STAPPEN
en start het gratis adverteren via Toolow.nl

Volg de onderstaande stappen in en meld jouw kortingsactie aan, zo worden ook jullie partner van Toolow.nl. Volledig gratis natuurlijk. Wanneer de aanmelding wordt verwerkt nemen we contact met je op.


 

Step 1 of 6

Contactgegevens

Vul hieronder de gegevens in van onze contactpersoon bij jullie organisatie.
Wat is jouw functie in het bedrijf?
Uw zakelijke mailadres