Thuis Covid-19 Sneltest | H-Guard | vanaf 5 stuks | Gratis verzending

Thuis Covid-19 Sneltest | H-Guard | vanaf 5 stuks | Gratis verzending

Binnen 15 tot 30 minuten de uitslag. Met dezeantigeen thuis Covid-19 Sneltest van H-Guard weet je binnen no-time de uitslag. Makkelijk zelf te gebruiken mét Nederlandse omschrijving.

INCLUSIEF VERZENDING

vanaf €30,-

Uitverkocht

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Bestel snel jouw Covid-19 sneltest van H-Guard extra voordelig. Kies je 5 tests, 10 zelftests of ga je voor veilig met 20 coronatests? De H-Guard zelftest is momenteel de meest gebruiksvriendelijke Coronasneltest in Nederland. Bestel ze vandaag nog want op=op!

Meer informatie over de (antigeen) zelftests is te vinden via het RIVM
Heb je klachten? Of is de test positief? Laat je voor de zekerheid altijd testen bij een GGD-testlocatie. Maak een afspraak bij een testlocatie bij jou in de buurt.

Corona zelftests bestellen? Ieder doosje met een Corona sneltest bevat:

  • 1 x losverpakte testcassette
  • 1 x hygiënisch en los verpakt wattenstaafje
  • 1 x individueel verpakte voorgevulde buis
  • Buffer vloeistof
  • Monstervoorbereiding
  • Gebruiksaanwijzing in het Nederlands en Engels (Lees de bijsluiter goed door voor gebruik)

Deze corona zelftest van H-Guard is de meest gebruiksvriendelijke Corona sneltest die momenteel in Nederland is aan te bieden.
Kies het aantal en bestel voordelig via Toolow.nl.

Hoe werkt de Covid-19 Sneltest

Draai de dop van de monsterextractiebufferfles los, knijp in de bufferfles van de monsterextractie en voeg de extractiebuffer van het monster toe aan de extractiebuis. Nadat de monsterverzameling is voltooid, dompelt u het wattenstaafje onmiddellijk onder in de monsterextractiebuffer.

Om ervoor te zorgen dat het monster volledig doordringt in de buffer van het wattenstaafje, draait u het wattenstaafje gedurende 10 seconden herhaaldelijk tegen de buiswand en gebruikt u vervolgens vingers om de buis vast te houden om het wattenstaafje meerdere keren te knijpen terwijl u het wattenstaafje langzaam uit de buis verwijdert.

Het doel van het uitstrijkje dat tegen de muur knijpt, is belangrijk, omdat het het monster met vloeistof zoveel mogelijk in de buis kan houden. Nadat u het wattenstaafje hebt verwijderd en in een bio gevaarlijke afvalcontainer hebt gedecanteerd, plaatst u een mondstuk (meegeleverd in de kit) aan de bovenkant van de extractiebuis, schudt de buis voorzichtig om de binnen vloeistof goed te mengen.


Voorwaarden om Corona zelftests te bestellen

Levertijd: Binnen 5 werkdagen

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via
g-gtrading@hotmail.com

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner GG Trading, De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. GG Trading houdt jou op de hoogte van de verzending.

 

Deze deal in het kort...

Binnen 15 tot 30 minuten de uitslag. Met dezeantigeen thuis Covid-19 Sneltest van H-Guard weet je binnen no-time de uitslag. Makkelijk zelf te gebruiken mét Nederlandse omschrijving.

INCLUSIEF VERZENDING

vanaf €30,-

Uitverkocht

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten