Pegasus project escape room | 3 personen | Flitz-events

Pegasus project escape room | 3 personen | Flitz-events

Werk op afstand met elkaar samen en los het mysterie rondom het “Pegasus Project” op. Vorm een team van W.I.S.E agenten en ontrafel de geheimen van Spider Tech

Vorm een team van 3 personen voor deze escape room. Deze escape room is met begeleiding op afstand.

€59,85 €35

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Een unieke escape room met begeleiding. Speel met 3 personen deze escape room met begeleiding. Spelen kan samen op afstand. Maak een leuk team, met collega’s, vrienden, familie en zelfs met het hele bedrijf! Pegasus Project is een escape room met begeleiding. Er zit live iemand klaar die het spel begeleid wat jullie gaan spelen.

Wat ga je doen? Jullie zijn allemaal geheime agenten en gaan aan de slag om de plannen van Project Pegasus aan het licht te brengen. Het voordeel van een online escaperoom is dat deze corona proof is, want je speelt met elkaar op afstand! Samenwerken is hierbij het codewoord! Het doel is om nog meer verbinding te creëren.

Onderzoeken maar…

De kamers kun je virtueel in en onderzoeken. Het gaat er hierbij niet om hoe snel je bent, het gaat er om dat je samen alles op gaat lossen en samen weer kunt ontsnappen. Alles moet samen op worden gelost en daarom gaat dat er voor zorgen dat ieder team alle taken samen gaat volbrengen en dan het spel kan afronden.

Om er nog wat dieper op in te gaan, ben jij bij deze online escaperoom een onderdeel van W.I.S.E. Dit is een onafhankelijk en internationaal informatiebureau. Het staat voor World Intelligence Secret Elite. Ze beschermen de wereld tegen grote gevaren en jullie horen bij het team. Pegasus is een mysterieus project van biotech bedrijf Spider Tech. Drie wetenschappers van dat Spider Tech zijn levenloos aangetroffen. Ze zouden officieel door een ongeval om het leven zijn gekomen, maar is dat ook echt zo?

Agent Spike werkt undercover en heeft een mysterieuze video gestuurd, maar daarna heeft niemand nog iets van hem gehoord. Hij heeft gelukkig nog wel een plattegrond en versleutelde planten kunnen sturen aan ons. Maar wat ga jij nu doen? Je gaat het gebouw onderzoeken, ga na wat er met de wetenschappen is gebeurd en breng dan de plannen aan het licht van Project Pegasus tijdens deze online escaperoom. Let op: Deze escape room dien je te reserveren. Deze escape room met begeleiding wordt vanuit Flitz Events op afstand begeleid.

Bekijk ook ons overige aanbod van Online Escape Rooms.

De deal is voor een groep van 3 personen.

Voorbeeldprogramma:
(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
15:00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
15:15 Start gezamenlijke activiteit
16:45 Pauze
18:15 Einde gezamenlijke activiteit

Hoe claim en verzilver je de korting

  • Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin een unieke code. Deze unieke code kun je invullen op de website van Flitz Events Daar doe je een offerte aanvraag om jouw korting te verzilveren.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 december 2021.

Over onze partner: Flitz-events

Flitz-events is gespecialiseerd in het verzorgen en organiseren van evenementen op verschillende locaties. Met als achtergrond een afgeronde sportopleiding (HALO) en jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve activiteiten is Flitz-events ontstaan. In samenwerking met verschillende strandpaviljoen is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig op jouw wensen te creëren, waarbij je zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt. Wij bieden voor iedere tijd van het jaar het perfecte uitje aan. De evenementen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud, sportief of niet sportief. Aarzel niet en check snel de site!

Deze deal in het kort...

Werk op afstand met elkaar samen en los het mysterie rondom het “Pegasus Project” op. Vorm een team van W.I.S.E agenten en ontrafel de geheimen van Spider Tech

Vorm een team van 3 personen voor deze escape room. Deze escape room is met begeleiding op afstand.

€59,85 €35

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten