Cocktail Workshop voor 10 personen in Scheveningen van Flitz-events

Cocktail Workshop voor 10 personen in Scheveningen van Flitz-events

Shake en stir tijdens de cocktail workshop

Leer cocktails maken met vrienden of collega’s. Een professionele bartender geeft tips en trics en help jullie bij het maken van een heerlijk cocktail-recept. Deze deal is voor 10 personen.

€300.- €230

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Shake en stir tijdens de cocktail workshop en leer cocktails maken!

Een echte bartender leert je de basistechnieken voor het stirren & shaken van de heerlijkste cocktails. Leer cocktails maken tijdens deze leuke workshop. Je krijgt leuke tips en weetjes. Daarna ga je samen met je vrienden of collega’s zelf aan de slag. Proef van elkaars cocktails, doe ideeën op en ga naar huis met je exclusieve, zelf bedachte cocktailrecept! Een leuker uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje is er niet! Leer cocktails maken in een relaxte sfeer met professionele uitleg van onze bartender.

Een leuke workshop op het strand. Leer cocktails maken tijdens deze workshop van Flitz-events. Je kunt leren hoe je een professionele cocktail maakt, zoals een Mojito, een Manhattan of een Margarita. De keuze is aan jou.

Liever alcoholvrij?
Ben je de BOB? Of zijn er personen in de groep nog geen 18 jaar oud? Ook dan leert onze bartender je hoe je prachtige cocktails maakt. Met feestelijkste kleuren en de lekkerste smaken. Maar zonder alcohol. Geen 18, geen druppel.

Programma Cocktail workshop:

  • Ontvangst
  • Korte introductie
  • Cocktails maken, 2 per persoon

Leer cocktails maken met vrienden of collega’s tijdens deze workshop

Bekijk ook ons overige aanbod van “er op uit” deals.

Voorwaarden voor deze aanbieding

  • Minimale groep van 10 personen 
  • Tijdsduur: 2 uur
  • De aanbieding gelden van maandag t/m vrijdag
  • 2 cocktails maken per persoon
  • Locatie Scheveningen

Hoe claim en verzilver je de korting

  • Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin een unieke code. Deze unieke code kun je invullen op de website van Flitz Events Daar doe je een offerte aanvraag om jouw korting te verzilveren.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 december 2021.

Over onze partner: Flitz-events

Flitz-events is gespecialiseerd in het verzorgen en organiseren van evenementen op verschillende locaties. Met als achtergrond een afgeronde sportopleiding (HALO) en jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve activiteiten is Flitz-events ontstaan. In samenwerking met verschillende strandpaviljoen is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig op jouw wensen te creëren, waarbij je zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt. Wij bieden voor iedere tijd van het jaar het perfecte uitje aan. De evenementen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud, sportief of niet sportief. Aarzel niet en check snel de site!

Deze deal in het kort...

Shake en stir tijdens de cocktail workshop

Leer cocktails maken met vrienden of collega’s. Een professionele bartender geeft tips en trics en help jullie bij het maken van een heerlijk cocktail-recept. Deze deal is voor 10 personen.

€300.- €230

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten