Laat de auto keuren (APK ) met hoge korting in Zevenaar

Laat de auto keuren (APK ) met hoge korting in Zevenaar

Is de auto toe aan een algemene periodieke keuring? Met de APK van Hubers / Steentjes in Zevenaar ben je éxtra voordelig uit!

Claim de korting direct hieronder of lees meer over de deal en scroll omlaag.

€39,- €21,50

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Om de zoveel tijd is een APK nou eenmaal nodig. Met een periodieke keuring kun je weer veilig de weg op en als dat voordelig kan is dat mooi mee genomen. Laat de auto keuren met hoge korting bij Hubers Steentjes in Zevenaar. Deze keuring wordt professioneel uitgevoerd door een erkende keurmeester en is geschikt voor iedere personenwagen.

Laat de auto keuren met hoge korting

Een APK hoeft niet duur te zijn. Laat de auto keuren met hoge korting bij een gerenomeerd en erkend garagebedrijf. Hubers Steentjes is een begrip in Zevenaar en omstreken en help ook graag bij het onderhoud van jouw auto. Met deze aanbieding heb je recht op extra voordeel op jouw keuring. Laat de auto keuren met hoge korting maar let op: de korting is niet geldig op mogelijk volgende reparaties vanuit de keuring en geeft ook geen korting op eventuele benodigde onderdelen

Is het tijd voor de APK? Claim dan snel deze korting en maak een afspraak bij Hubers Steentjes in Zevenaar.

Geen APK nodig? Zoek kortingen bij andere autobedrijven via Toolow.nl

Voorwaarden voor deze aanbieding

  • De aanschaf van deze kortingscoupon van €2,- geeft recht op €19,- korting op een APK t.w.v. 39,- bij Hubers / Steentjes in Zevenaar.
  • Het tonen van de Toolow kortingscoupon is verplicht om gebruik te kunnen maken van de aanbieding.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.
  • Hoe verzilver je deze korting

    Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin QR-code, Bel via telefoonnummer 0316 525 495 om een afspraak te maken voor de APK onder vermelding van Toolow (reserveren is verplicht. Neem jouw QR-code mee naar de afspraak en reken daar het resterende bedrag af.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 december 2021.

Over onze partner Autobedrijf Hubers Steentjes in Zevenaar, Gelderland

Vervang de autobanden voordelig of laat de auto keuren tijdens een grondige APK. Met autobedrijf Hubers Steentjes in Zevenaar ben je verzekerd van vakkennis en goede services. Onderhoud, Accu’s, Uitlaten, Schadereparatie, Banden en opslag van winterbanden, Airco service, APK, glasservice of zelfs Auto Hopper Autoverhuur. Bij Hubers en Steentjes ben je aan het juiste adres.

Deze deal in het kort...

Is de auto toe aan een algemene periodieke keuring? Met de APK van Hubers / Steentjes in Zevenaar ben je éxtra voordelig uit!

Claim de korting direct hieronder of lees meer over de deal en scroll omlaag.

€39,- €21,50

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten