Korting op Eric Kuster stijl vloerkleden en karpetten

Korting op Eric Kuster stijl vloerkleden en karpetten

Tijd voor wat nieuws op de vloer? Claim korting op karpetten en vloerkleden in de bekende stijl van Eric Kuster. Nu extra voordelig met Kunstgras en PVC Vloeren Achterhoek

15% korting!

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Fraai jouw woning, werkruimte of kantoor op met mooie en kwalitatieve vloerkleden en karpetten met de bekende stijl van Eric Kuster. Claim 15% korting op jouw nieuwe karpet of tapijt en decoreer de ruimte met stijl. Claim jouw korting en maak een afspraak met onze partner. Je ontvangt namelijk korting op alle soorten vloerkleden en karpetten van Kunstgras en PVC vloeren Achterhoek.

Hoogpolig tapijt of een stijlvol karpet? Met de vloerkleden en karpetten slaag je altijd. Dit door het ruime assortiment en de persoonlijke service..

Heb je liever een PVC-vloer of misschien wel kunstgras voor in de tuin? Ook die aanbiedingen kun je vinden op Toolow.nl.

Voorwaarden voor deze aanbieding

  • Deze kortingsactie is geldig op alle soorten vloerkleden en karpetten.
  • Het tonen van de Toolow.nl kortingscoupon is verplicht om gebruik te kunnen maken van de aanbieding.
  • Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing. Deze actie is geldig op alle vloerkleden en karpetten van Kunstgras en vloeren Achterhoek.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.
  • Wil je graag eerst weten wat het gaat kosten ? neem dan contact op via telefoonnummer 06-251 932 84.

Hoe verzilver je deze korting

  • Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin een kortingscodecode, Bel via telefoonnummer 06-251 932 84 om een afspraak te maken voor het vrijblijvend bezichtigen van de vloeren onder vermelding van Toolow. Mocht je droom vloerkleed en/of karpet er tussen zitten, neem dan jouw kortingscode mee naar de afspraak en reken daar het resterende bedrag af.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 december 2021.

Over onze partner Kunstgras en vloeren Achterhoek in Doetinchem, Gelderland

Met Kunstgras en PVC Vloeren Achterhoek vervang je de vloer voordelig of maak je jouw tuin onderhoudsvrij door middel van het hoge kwaliteit kunstgras. Ook kun je terecht voor vloerbedekking, (buiten)tapijt en vloerkleden. Met Kunstgras en PVC vloeren Achterhoek ben je verzekerd van vakkennis en een goede services. Voor vloeren ben je hier zeker aan het juiste adres.

Deze deal in het kort...

Tijd voor wat nieuws op de vloer? Claim korting op karpetten en vloerkleden in de bekende stijl van Eric Kuster. Nu extra voordelig met Kunstgras en PVC Vloeren Achterhoek

15% korting!

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten