Gangsterjacht | (1 t/m 6 deelnemers) | Stad Unique

Gangsterjacht | (1 t/m 6 deelnemers) | Stad Unique

De gangster is gevlucht, maar waarheen??? Met dit leuke spel los je een woordzoeker op, en ontdek je al puzzelend de stad. De binnenstad is het speelveld, en verschillende locaties hebben een opdracht. Je ontdekt hierbij super leuke plekken!

Meer informatie over deze deal? Scroll naar beneden. Of claim jouw kortingscode meteen hieronder.

€58.50 €40,-

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Gangsterjacht
De gangster is gevlucht, maar waarheen??? Met dit leuke spel los je een woordzoeker op, en ontdek je al puzzelend de stad. De binnenstad is het speelveld, en verschillende locaties hebben een opdracht. Je ontdekt hierbij super leuke plekken! En het leuke aan dit uitje is dat je het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie. Komen jullie er binnen 3 uur achter waar de gangster heen is gegaan? Speel deze Gangsterjacht nu met hoge korting via Toolow!

Hoe werkt Gangsterjacht van Stad Unique

Per mail ontvangen jullie van te voren een kaart van de stad en een lijst van foto’s. Jullie gaan op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je met WhatsApp naar de instructeur stuurt. Bij een goed ingestuurde selfie ontvang je een opdracht, en het juiste antwoord kun je wegstrepen in de woordzoeker. Voor het vinden van de oplossing, en het ontdekken van de stad heb je drie uur de tijd.

Details over Gangsterjacht

Gangsterjacht is te spelen door 1-6 personen. Dit betekent dat de deal ook voor maximaal 6 personen beschikbaar is. Wil je dit spelen met meerdere personen claim dan twee keer de deal. 

Duur:
3 uur

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waar te doen:
Aken, Alkmaar, Almere, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bonn, Breda, Brielle, Brugge, Brussel, Coevorden, Culemborg, Düsseldorf, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Dendermonde, Deurne, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dokkum, Dordrecht, Drachten, Duisburg, Ede, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Geldermalsen, Gent, Goes, Gorinchem, Gouda, Groenlo, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Harlingen, Hasselt, Helmond, Hengelo, Heusden, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Keulen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Münster, Maastricht, Mechelen, Medemblik, Meppel, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Ommen, Oss, Oud Beijerland, Oudewater, Purmerend, Rhenen, Roermond, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schiedam, Schoonhoven, Sneek, Tielt, Tilburg, Turnhout, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Veere, Venlo, Venray, Vianen, Volendam, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Winterswijk, Woerden, Zaandam, Zaltbommel, Zeist, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Bekijk ook ons overige aanbod van “er op uit” deals.

Hoe verzilver je deze korting

Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin een unieke code. Deze unieke code kun je direct invullen op de website van onze partner. Daar verzilver je de korting en betaal je het restbedrag.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 december 2021.

Over onze partner: Stad Unique

Stad Unique biedt familie uitjes en citygames aan voor een actief dagje uit waarmee je op een leuke manier een stad of locatie ontdekt. Met onze uitjes leer je niet alleen verborgen plekken kennen, maar creëer je ook herinneringen met je familie of vrienden waar je nog een lange tijd aan zal terugdenken. Of je als groep nu kiest voor een activiteit in een bekende of onbekende stad; je ontdekt er steeds weer nieuwe plekken en zult anders naar een stad gaan kijken. Bekijk hier de website

Deze deal in het kort...

De gangster is gevlucht, maar waarheen??? Met dit leuke spel los je een woordzoeker op, en ontdek je al puzzelend de stad. De binnenstad is het speelveld, en verschillende locaties hebben een opdracht. Je ontdekt hierbij super leuke plekken!

Meer informatie over deze deal? Scroll naar beneden. Of claim jouw kortingscode meteen hieronder.

€58.50 €40,-

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten