Europaspel | (1 t/m 6 deelnemers) | Stad Unique

Europaspel | (1 t/m 6 deelnemers) | Stad Unique

Hou jij ook zo van reizen in Europa? Lekker op avontuur in geweldige steden en cultuur opsnuiven met je familie of je vrienden.

Meer informatie over deze deal? Scroll naar beneden. Of claim jouw kortingscode meteen hieronder.

€58.50 €40,-

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Hou jij ook zo van reizen in Europa? Lekker op avontuur in geweldige steden en cultuur opsnuiven met je familie of je vrienden. Met dit leuke spel kun je in eigen land (en zelfs in Duitsland en België) een stad bekijken, én intussen een spel spelen waarbij jullie kennis over heel Europa getest wordt. Welk team weet het meest, en voert de doe-opdrachten het best uit??

In de stad doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan.

Bekijk ook nog meer leuke spellen die je thuis kunt doen!

Europaspel: Een citygame voor elke stad

Het leuke aan het Europaspel is dat het in een stad naar keuze gespeeld kan worden. Elke stad heeft zijn eigen omgeving en ijkpunten en daarmee heeft het spel in elke stad ook zijn eigen karakter. Dat maakt de activiteit flexibel, afwisselend en toegankelijk voor veel verschillende doelgroepen en biedt voor ieder wat wils!. Bovendien is het leuk om op deze manier een stad wat beter te leren kennen en is het een goed alternatief voor een stadstour. Of je nu een teamuitje hebt, een vrijgezellenfeest of familiedag met volwassenen of kinderen; het stadsspel Europaspel daagt je altijd uit.

Hoe speel je het Europaspel

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie het spel gaan spelen. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een spelbegleider van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Details over het Europaspel

Duur:
2-3 uur

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waar te doen:
Aken, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Brugge, Düsseldorf, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Dendermonde, Deventer, Dordrecht, Duisburg, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gent, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hasselt, Helmond, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Münster, Maastricht, Mechelen, Middelburg, Nijmegen, Ommen, Oudewater, Rotterdam, Sneek, Turnhout, Utrecht, Venlo, Zaandam, Zutphen, Zwolle

Bekijk ook ons overige aanbod van “er op uit” deals.

Hoe verzilver je deze korting

Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin een unieke code. Deze unieke code kun je direct invullen op de website van onze partner. Daar verzilver je de korting en betaal je het restbedrag.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 december 2021.

Over onze partner: Stad Unique

Stad Unique biedt familie uitjes en citygames aan voor een actief dagje uit waarmee je op een leuke manier een stad of locatie ontdekt. Met onze uitjes leer je niet alleen verborgen plekken kennen, maar creëer je ook herinneringen met je familie of vrienden waar je nog een lange tijd aan zal terugdenken. Of je als groep nu kiest voor een activiteit in een bekende of onbekende stad; je ontdekt er steeds weer nieuwe plekken en zult anders naar een stad gaan kijken.

Bekijk ook de website van Stad Unique!

Deze deal in het kort...

Hou jij ook zo van reizen in Europa? Lekker op avontuur in geweldige steden en cultuur opsnuiven met je familie of je vrienden.

Meer informatie over deze deal? Scroll naar beneden. Of claim jouw kortingscode meteen hieronder.

€58.50 €40,-

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten