12 weken mindsetcoaching, mindset planner en gebruik van de fitness app – Castro Coaching

12 weken mindsetcoaching, mindset planner en gebruik van de fitness app – Castro Coaching

Een 12 weken traject inclusief een 12 weken mindsetplanner

€179,- €151,-

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "veel gestelde vragen"...

Wat krijg je bij deze deal?

Een 12 weken traject inclusief een 12 weken mindsetplanner

Je kan gebruik van de fitness app om zo ook in je eigen omgeving te kunnen blijven bewegen en gebruik maken van de maaltijdplanner Bonus – Maandelijks e-books met alle tips & tricks om je te blijven ondersteunen tijdens alle veranderingen. Ook krijg je wekelijkse contactmomenten met de coach en daarnaast kun je nog ondersteuning krijgen via WhatsApp en email tussen de contact momenten door.

Je gaat met dit programma oude en slechte patronen stapsgewijs doorbreken en veranderen in gezonde keuzes zowel voor je lichaam als geest!

Over voeding hoef je je geen zorgen meer te maken want met dit programma ga je op een leuke, fijne en gezonde manier kennis maken met een nieuw voedingspatroon waarbij geen restricties zijn en je geen maaltijdvervangers en/of supplementen hoeft aan te schaffen. We maken korte metten met de suikerverslaving zonder dat je hiervoor hoeft af te zien en jezelf moet straffen

Hoe verzilver je deze korting

Na aankoop van de kortingscoupon ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin QR-code en een emailadres. Deze mail met QR-code kun je direct doorsturen naar het emailadres. Zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Geldigheidsduur

Na het claimen van deze korting kun je deze verzilveren t/m 31 maart 2021. 

Simone Castro – Castro Coaching

Ben je bereid om je oude patronen te veranderen? Nieuwe gewoontes aan te leren en een duurzame levensstijl te creëren die bij jouw toekomst past? Hierdoor moet je door je comfortzone heen breken, je angsten onder ogen zien en aangaan. Je mindset train je en maak je sterker door te bewegen en om te bewegen heb je de juiste voedingsstoffen nodig, deze vicieuze cirkel is noodzakelijk om in balans te houden. Zo kun je elk doel wat je voor ogen hebt halen, bereiken en blijven aanpassen voor het grotere geheel. Bekijk ook de website van Castro Coaching!

Deze deal in het kort...

Een 12 weken traject inclusief een 12 weken mindsetplanner

€179,- €151,-

Benieuwd hoe Toolow.nl werkt? Die vraag beantwoorden we bij "hoe werkt het"...

Populaire producten